Szechenyi támogatás

homok, sóder eladás

A homok és a sóder már évezredek óta az építkezések alapjait biztosítja. Felhasználásukkal már az ókor építőmesterei is olyan kiváló betonalapanyagokat alkottak, melyek a mai napig kitartanak.

A homok és a sóder tehát minden építmény alapja, melyhez már csak a további alkotó elemeket kell a megfelelő arányban hozzáadni, hogy megkaphassuk a betonelegyet.

Vállalatunk, mint Borsod megyei építkezők egyik fő kiszolgálója, a transzportbeton gyártásán, a mixeres betonszállításán és a szivattyús beton bedolgozásán kívül ellátja még a homok és a sóder eladásának a feladatát is.
Azon megrendelőink számára, akik építményeiket minőségi betonkeverékkel szeretnék megalapozni, de a megjelölt km határon (120 km) túl tartózkodnak, biztosítjuk a legmagasabb minőségű beton alapanyagokat. Megbízható partneri kapcsolatainkon keresztül minősített bányákból és lelőhelyekből hozatjuk az általunk is felhasznált, valamint az eladásra is szánt alkotó elemeket.

A homok és a sóder eladás mellett az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még megrendelőinknek:

  •     homok és sóder szállítás
  •     kő zúzalék eladás és szállítás
  •     kavics eladás és szállítás
  •     nyerges – és szóló billenős gépjárművekkel
  •     az ország egész területén belül

Nincs szüksége több m3 beton alapanyagra? Vagy jobban szereti saját maga kikeverni az elegyet?
Rendelje meg tőlünk a beton alkotó elemeket! Telephelyünkön megtekintheti az eladásra kínált homok és sóder anyagokat, melyek szinte azonnal szállításra készek vagy az előre egyeztetett időpontban az helyszínen lesznek.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!